Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az Apple Watch megreformálta a karórák piacát

Az Apple Watch megreformálta a karórák piacát

A mai okosórák, így az Apple Watchok is sokkal többet jelentenek egy szimpla karóránál. Nem is az a fő funkciójuk, hogy lásd rajtuk az aktuális időt, de persze ezt is tudják természetesen. Nagyon sok kiváló egyéb dologra is képesek, számos problémánkra nyújtanak megoldást. Nem elég, hogy egy mini számítógépet erősítünk a karunkra, egy orvosi stáb, és egy edzői gárda is oda lesz szíjazva.

Bármikor képesek lehetünk a segítségükkel egy EKG-t és egy véroxigénszintet mérni magunkon (vagy másokon). De emellett egy ilyen eszköz segít az egészségünk megőrzésében is azzal, hogy aktívabb, egészségesebb és fittebb életre ösztönöz. Támogatja a mindennapi mozgásunkat, edzéseinket, így összességében sokkal aktívabb életet tudunk vele élni. Bárhol megjelenhetsz vele, mert egyrészt menő, másrészt jól bírja a zord körülményeket is, például akár 50 méterig is vízálló.

 

A karóra örök?

Ha nem is örök, de ma is nagyon divatos, ez nem kétséges. Ugyanakkor a 21. század kívánalmainak nem minden esetben felel meg egy hagyományos, csak az időt mutató eszköz. Ennek ellenére nem megy ki a divatból, csak éppen átalakul, új funkciókat kap, mondhatni halad a korral.

Az Apple Watch okosórák egyfajta reformtevékenységet végeztek ott, ahol eddig az alkarra szíjazott eszközök csak a pontos időért voltak felelősek. Sok olyan funkcióval vannak ma már ellátva, amiről a közelmúltban még csak nem is álmodhattunk. Érdemes kipróbálni őket! Ha egyszer felvesszük, soha többé nem akarjuk majd levenni.

 

Apple Watch: fókuszban az egészség

Ha eddig is szerettél volna aktív életet élni, folyamatosan figyelni az egészségedre, monitorozni az egészségi állapotod, akkor most révbe érhetsz. Az Apple Watch ugyanis forradalmasította a karórák piacát azzal, hogy számos olyan kiváló funkciót kapott, mint például a véroxigénszint monitorozása.

Ha aggódsz az egészségedért, akkor nem árt időnként EKG-t mérned. Ma már ez is lehetséges ezzel a csuklóra szíjazható eszközzel. Míg korábban be kellett jelentkezned a mérés miatt legalább a háziorvosodhoz, ma már ott a készülék a csuklódon. Talán ez az egyik legjobban várt, és mióta belekerült, egyben a legjobban kedvelt funkciója is ennek az okosórának. Ha bármi rendelleneset talál a készülék, akkor akár életet is menthet azzal, hogy neked vagy orvosodnak jelzi a problémás értékeket. Ez pedig mindent megér!

Emellett mondhatni, hogy eltörpül (de ez nem igaz) az  alvásmonitorozás képessége. Az életminőséged jelentős javulását tudod elérni ennek használatával. Te csak elalszol, és az okosórád monitorozza és kiértékeli neked, hogy mi történt veled éjjel. Nagy segítség lesz számodra abban, hogy egy megfelelő alvásrutint kialakíts, és elérd a kitűzött alváscélod.

 

Viseld bárhol és bármikor

Tökéletes munkát végeztek a mérnökök. Nem csak szép lett a végeredmény, hanem strapabíró is. Amellett, hogy 50 méterig vízálló, bármilyen sportnál kiváló partnered lesz, mert jól bírja a gyűrődést. Ráadásul számos edzésformánál igazi segítőddé válik, sőt motivál is téged.

Az elegáns Apple Watch 7 például automatikusan érzékeli, ha kerékpárra pattansz és elkezded tekerni. Tökéletes segítséged lesz minden kardio és súlyzós edzés során is. Ha szeretnéd, akkor hangos visszajelzést kapsz minden fontos információról a testmozgás közben is.

 

Te már döntöttél?

Ha már döntöttél egy Apple Watch beszerzése mellett, akkor gratulálunk, jól választottál! Egy igazán elegáns, ugyanakkor menő kiegészítőd lesz hamarosan. Ha viszont még hezitálsz, és valamiért még nem tudtál volna dönteni, akkor keress minket az elérhetőségeinken, próbálunk segíteni.