Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

Honor X8b 256GB 8GB RAM Dual fekete
76.390 Ft (60.150 Ft + ÁFA)

Honor X8b 256GB 8GB RAM Dual fekete

76.390 Ft (60.150 Ft + ÁFA)
  • Kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával
  • Teljeskörű garancia***

MBH online áruhitel kalkulátor:

(igényléshez válaszd a fizetési módnál az MBH online áruhitelt)

Cikkszám: honor-x8b-256gb-8gb-ds-fekete
Gyártó: Honor
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Ezen Honor X8b okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat készíteni. három hátlapi kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,7" -es kijelzővel rendelkezik, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 680 processzor gondoskodik. 8 GB rendszermemóriával rendelkezik. A fájlok, fotók és videók számára 256GB belső memória áll rendelkezésre. Ekkora memória ideális a nagy játékosoknak vagy a szenvedélyes fotósok számára. Az elégséges energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Eme Honor mobiltelefon 2023 óta van hivatalosan a piacon.
 

HONOR X8b 8GB/256GB zöld okostelefon legfontosabb jellemzői

*Eme Honor okostelefon 6,7" méretű kijelzővel rendelkezik
*A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
*8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
*A kellő energiát a tartós, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
*Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
*A hátlapi fő kamera felbontása 108 Mpx
*A készülék hátulján 3 kameralencse található
*A mobiltelefon AMOLED 6,7"méretű képernyőt kapott
*A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 90Hz képfrissítési frekvenciája
*A fő műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer működteti
*A fájlok, fotók és videók tárolására 256 GB integrált memória áll rendelkezésre
*A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
*Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
*A kellő energiát az erős, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Eme Honor telefonnak a képernyőjét szívesen fogod nézni

Örömteli lesz majd minden momentum, amit ezzel a csodás Honor telefonnal tölthetünk el, mivel 6,7" AMOLED típusú kijelzője, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, tökéletes a 60 FPS-es játékok futtatásához.

Örökítsd meg a gyönyörű pillanatokat

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Honor okostelefon rendelkezik 108Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es makró objektívvel. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű felvételeket. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megjelenítése. Eme Honor mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket.

Eme Honor okostelefon megbízható teljesítményt nyújt

A modern Honor mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 13,. Az Androidot nyitottsága és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálája jellemzi. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik, amely könnyedén futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, illetve fotóink és videóink megőrzésére 256 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely szinte megegyezik a számítógépekkel, és megoldja a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémáját is.

Ez a modern Honor mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS és GSM. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően érintésmentesen fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb változata, amely nem csak a műholdas jeleket használja, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) mobilhálózat, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. A mobiltelefon nem csak a hagyományos telefonhálózaton keresztül, hanem az interneten is képes hívásokat kezdeményezni. VoLTE használatával kommunikál.

Adatörlő kód tartós adathordozók számára!