Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

Kuo: iPhone 16 Pro sorozat nagyobb kijelzőket és periszkóp kamerákat kap

2023. 05. 18. 11:50:07
Kuo: iPhone 16 Pro sorozat nagyobb kijelzőket és periszkóp kamerákat kap

Míg az iPhone 15 sorozat megjelenése még idén ősszel várható, az iPhone 16 generációjáról már hónapok óta terjednek a pletykák. Az Apple híres elemzője, Min-Chi Kuo megosztotta a legújabb frissítést, amely azt sugallja, hogy az iPhone 16 Pro és 16 Pro Plus nagyobb kijelzőméretet és periszkópos kameraérzékelőket kínál majd.

Az iPhone 16 Pro állítólag 6,3 hüvelykes képernyőátlóval rendelkezik, míg a 16 Pro Max panelje várhatóan 6,9 hüvelykesre nő. Ezek az értékek 0,2 hüvelykes növekedést jelentenek az iPhone 14 Pro sorozathoz képest.

A nagyobb méretek azt is lehetővé teszik az Apple mérnökei számára, hogy periszkópos lencsét szereljenek fel az iPhone 16 Pro széria mindkét modelljére. A továbbfejlesztett zoom kamerák állítólag akár 5-6x optikai zoomot is kínálnak majd, és a Cowell E Holdings szállítja majd.

A jelenlegi pletykák szerint az iPhone 15 Pro Max is periszkópos lencsét is kínál, míg a 15 Pro nem. A korábbi jelentések szerint, a 16 Pro sorozat a Face ID megoldást is a kijelző alatt helyezi el, így még inkább magával ragadó kijelzőt biztosít.

forrás: gsmarena.com