Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Létezik ma még olyan, hogy ütésálló telefon?

Létezik ma még olyan, hogy ütésálló telefon?

Sokan úgy gondolják, hogy az ütésálló telefonok kora leáldozott. Volt nekünk korábban egy Nokia 3310-esünk, amit nem véletlen neveztek elpusztíthatatlannak (nem, ez nem a 2017-es, hanem az eredeti 2000-es). A mai napig is számos videó látható róla az interneten, amikor próbálják megsemmisíteni, nem sok sikerrel. De mi a helyzet most, két évtizeddel később?

Ma már nincs is igény ütésálló telefonra?

Az elmúlt időszakban nem abba az irányba mentek el a mobiltelefon fejlesztések, hogy garantáltan elpusztíthatatlanok legyenek a készülékek. Bejöttek a piacra az érintőképernyős okos készülékek, és hamar sokkal fontosabbá váltak például a kamerák vagy a minél jobb felbontású kijelzők. Emellett számos egyéb fejlesztés is elindult, de a design oltárán sok mindent, így az ütésállóságot is beáldozták. Egyszerűen kikerült a fókuszból.

 

…és akkor megérkeztek a CAT mobiltelefonok!

Ki tudhatná jobban a terepen, építkezéseken dolgozók igényeit, mint a világ legnagyobb munkagép-gyártó vállalata, a Caterpillar? Felismerve ezt a réspiacot, amire egyetlen gyártó sem nyújt valóban jó megoldást, 2012-ben saját márkás, igazán strapabíró telefonok gyártásába kezdtek. Na nem húztak fel egy mobiltelefon gyárat, hanem kvázi bérgyártással, az angol Bullit Group segítségével dobták piacra a CAT készülékeket.

Nálunk is megvásárolhatod CAT telefonod, melyek nagyon hamar megtalálták a célközönségüket, mert gyakorlatilag nincs más, hasonló tulajdonságú készülék a piacon. Egyszerűen nincs még hasonló minőségű termék, ami alternatívaként szolgálhatna. Viszont, amit ezek a készülékek tudnak (az ütésállóság mellett), az nagyon is betalált a célközönségnél, akik mondhatni zabálják.

 

Mit tudnak a Caterpillar okostelefonok?

A CAT termékei között találni nyomógombos és érintőképernyős okostelefont egyaránt. Bizonyos munkaköröknél elengedhetetlen, hogy például kesztyűben is fel lehessen venni a telefont. Ilyenkor aranyat ér egy ilyen mobiltelefon, ami még a legextrémebb körülményekkel is megbirkózik. Bírja a szélsőséges időjárást, víz- és porálló, és akár egy komolyabb zuhanást is gond nélkül átvészel.

A legújabb generációban (Caterpillar S62 Pro) megtalálhatóak a fenti tulajdonságok. IP68 szabvány szerinti víz- és porálló, emellett pedig megfelel a MIL SPEC 810G katonai szabványnak is. Ez utóbbi azt takarja, hogy kifejezetten jól tűri az ütéseket, elejtéseket.

Érdekessége, hogy a hátlapján nem csak egy kiváló 12 megapixeles Sony kamera van, hanem egy hőkamera is. 8 magos processzor, 6GB RAM, és 128 GB háttértár van benne, valamint szép nagy, 4000 mAh-s akkumulátor is került bele. NFC, ujjlenyomat-olvasó, 3,5 mm-es jack csatlakozó, USB Type C is került bele természetesen.

Nem akarja megváltani a világot, nem ellenfele egy mai csúcskészülék, másban kiváló, de azért megállja a helyét a piacon. Ha igazán strapabíró okostelefont szeretnél vásárolni magadnak, akkor a Caterpillar készülékei lesznek ideálisak számodra!

 

Tedd ütésállóvá te is a telefonod!

Ha neked nem jönnek be a CAT telefonjai és más gyártó mellett döntesz, nem kell 100%-ban lemondanod az ütésállóságról. Vannak ugyanis olyan mobiltelefon tartozékok a kínálatunkban, melyek védelmet nyújtanak sok minden ellen.

Itt, a CoolMobile.hu oldalon vannak kiváló mobiltelefon tokjaink, melyek nem csak designosak, hanem erősek, ütésállóak is. Ezek megvédik a készülékedet a külső behatásoktól, vagy épp attól, ha leejtenéd. Emellett ajánljuk figyelmedbe kijelzővédő üvegeinket is, hogy a kijelző is védve legyen!