Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

Létezik ma még olyan, hogy ütésálló telefon?

2022. 06. 23. 15:21:00
Létezik ma még olyan, hogy ütésálló telefon?

Sokan úgy gondolják, hogy az ütésálló telefonok kora leáldozott. Volt nekünk korábban egy Nokia 3310-esünk, amit nem véletlen neveztek elpusztíthatatlannak (nem, ez nem a 2017-es, hanem az eredeti 2000-es). A mai napig is számos videó látható róla az interneten, amikor próbálják megsemmisíteni, nem sok sikerrel. De mi a helyzet most, két évtizeddel később?

Ma már nincs is igény ütésálló telefonra?

Az elmúlt időszakban nem abba az irányba mentek el a mobiltelefon fejlesztések, hogy garantáltan elpusztíthatatlanok legyenek a készülékek. Bejöttek a piacra az érintőképernyős okos készülékek, és hamar sokkal fontosabbá váltak például a kamerák vagy a minél jobb felbontású kijelzők. Emellett számos egyéb fejlesztés is elindult, de a design oltárán sok mindent, így az ütésállóságot is beáldozták. Egyszerűen kikerült a fókuszból.

 

…és akkor megérkeztek a CAT mobiltelefonok!

Ki tudhatná jobban a terepen, építkezéseken dolgozók igényeit, mint a világ legnagyobb munkagép-gyártó vállalata, a Caterpillar? Felismerve ezt a réspiacot, amire egyetlen gyártó sem nyújt valóban jó megoldást, 2012-ben saját márkás, igazán strapabíró telefonok gyártásába kezdtek. Na nem húztak fel egy mobiltelefon gyárat, hanem kvázi bérgyártással, az angol Bullit Group segítségével dobták piacra a CAT készülékeket.

Nálunk is megvásárolhatod CAT telefonod, melyek nagyon hamar megtalálták a célközönségüket, mert gyakorlatilag nincs más, hasonló tulajdonságú készülék a piacon. Egyszerűen nincs még hasonló minőségű termék, ami alternatívaként szolgálhatna. Viszont, amit ezek a készülékek tudnak (az ütésállóság mellett), az nagyon is betalált a célközönségnél, akik mondhatni zabálják.

 

Mit tudnak a Caterpillar okostelefonok?

A CAT termékei között találni nyomógombos és érintőképernyős okostelefont egyaránt. Bizonyos munkaköröknél elengedhetetlen, hogy például kesztyűben is fel lehessen venni a telefont. Ilyenkor aranyat ér egy ilyen mobiltelefon, ami még a legextrémebb körülményekkel is megbirkózik. Bírja a szélsőséges időjárást, víz- és porálló, és akár egy komolyabb zuhanást is gond nélkül átvészel.

A legújabb generációban (Caterpillar S62 Pro) megtalálhatóak a fenti tulajdonságok. IP68 szabvány szerinti víz- és porálló, emellett pedig megfelel a MIL SPEC 810G katonai szabványnak is. Ez utóbbi azt takarja, hogy kifejezetten jól tűri az ütéseket, elejtéseket.

Érdekessége, hogy a hátlapján nem csak egy kiváló 12 megapixeles Sony kamera van, hanem egy hőkamera is. 8 magos processzor, 6GB RAM, és 128 GB háttértár van benne, valamint szép nagy, 4000 mAh-s akkumulátor is került bele. NFC, ujjlenyomat-olvasó, 3,5 mm-es jack csatlakozó, USB Type C is került bele természetesen.

Nem akarja megváltani a világot, nem ellenfele egy mai csúcskészülék, másban kiváló, de azért megállja a helyét a piacon. Ha igazán strapabíró okostelefont szeretnél vásárolni magadnak, akkor a Caterpillar készülékei lesznek ideálisak számodra!

 

Tedd ütésállóvá te is a telefonod!

Ha neked nem jönnek be a CAT telefonjai és más gyártó mellett döntesz, nem kell 100%-ban lemondanod az ütésállóságról. Vannak ugyanis olyan mobiltelefon tartozékok a kínálatunkban, melyek védelmet nyújtanak sok minden ellen.

Itt, a CoolMobile.hu oldalon vannak kiváló mobiltelefon tokjaink, melyek nem csak designosak, hanem erősek, ütésállóak is. Ezek megvédik a készülékedet a külső behatásoktól, vagy épp attól, ha leejtenéd. Emellett ajánljuk figyelmedbe kijelzővédő üvegeinket is, hogy a kijelző is védve legyen!