Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

MBH online áruhitel

MBH online áruhitel

18,97% THM 12-48 hónapra1
minden műszaki termékre!
Érvényes: 2022.01.04-től visszavonásig

Digiloan Rövid futamidő 12 (DLRF12) áruhitel konstrukció

Online áruhitel jellemzői:

Egyszerű és gyors, mindössze néhány adat megadása szükséges a hiteligénylés beküldéséhez.

Kényelmes, hiszen otthonról igényelheted, személyes ügyintézés és papírmunka nélkül, így elkerülheted a sorban állást. Bármilyen kamerával és mikrofonnal rendelkező számítógéppel, laptoppal vagy mobiltelefonnal elindíthatod. Ehhez Megfelelő eszközzel kell rendelkezned, amelyet a videos azonosítás megkezdése előtt a rendszer ellenőriz.

A bankfióki nyitvatartási időn túl, illetve hétvégén is elérhető. Napi 12 órában, hétfőtől - szombatig 8:00 és 20:00 óra között.

Online áruhitel folyamata:

Áruhitel igénylés előtt javasoljuk készíts egy felhasználói fiókot, rendelésed nyomon követhetőségéért, azonnali és utólagos kedvezményekért. (Regisztráció nélkül is vásárolhatsz hitelre.)

Regisztrált felhasználóként jelentkezz be fiókodba, majd válaszd ki a kívánt terméket vagy termékeket a webshopban.
A vásárlási összeg minimum 50.000 Ft, maximum 1.000.000 Ft lehet.

A kiválasztott terméke(ke)t tedd a kosárba, és a fizetési módnál válaszd a "MBH online áruhitel" lehetőséget.

A rendelés véglegesítése után ne zárd be a böngészőt, mert pár másodperc múlva átirányításra kerülsz a MBH Bank Nyrt. online hiteligénylő felületére.

A hitelkalkulátorban megjelenik a teljes vásárlási és a törlesztőrészlet összege. A futamidő kalkulálható.

A következő lépés a beazonosítás. Ha már rendelkezel MBH Internetbankkal (korábban MKB), egyszerűen jelentkezz be. Ha még nem, akkor egy rövid videochates beszélgetés keretein belül a Bank munkatársa feltesz pár kérdést, képet rögzít a személyazonosító okmányaidról és az arcképedről, valamint megerősíti az email címed/telefonszámod. Ez a beszélgetés kb. 10 percet vesz igénybe, és napi 8 órában elérhető. Rendelkezési időn kívül visszahívást kérhetsz.

A videochat hívás alatt hozzáférést biztosítanak Neked a MBH Internetbankhoz (korábban BB), amelyhez első belépési jelszavad sms-ben továbbítják. A hiteligénylését ide belépve folytathatod. Az igényléshez szükséges adataidnak nagy része eddigre már rendelkezésre áll, csak pár hiányzó adatot kell megadnod a felületen. Miután elkészültél fel kell töltenie jövedelemigazolásod.

A hitelbírálat ezután kezdődik, eredményéről átlagosan 30 percen belül e-mailben kapsz értesítést. Pozitív hitelbírálat esetén az e-mailben található linkkel újra beléphetsz a MBH Internetbankba(korábban MKB), ahol egy kattintással aláírhatod a hitelszerződést.
A szerződés aláírásáról a rendszer automatikus értesítést küld nekünk. Ezt követően 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk a vásárolt terméke(ke)t.

Igényléshez a következő feltételeknek kell megfelelned:

Rendelkezel magyar, személyazonosításra alkalmas okmánnyal és lakcímmel.

Betöltötted a 18. életéved.

Saját nevedben és érdekében jársz el.

Alkalmazottként minimum 3 hónapos folyamatos munkaviszony úgy, hogy az esetlegesen előírt próbaidő már letelt a jelenlegi munkahelyen, mely legalább 12 hónapja működik.

Vállalkozóként minimum 12 hónap folyamatos magyarországi tevékenységed igazolása, azonos iparágon belül
rendelkezel minimum 75 000 forint havi nettó rendszeres jövedelemmel, mely után az előírt közterhek megfizetésre kerültek.

Nem szerepelsz a negatív - azaz a rosszul fizető adósokra vonatkozó - KHR listán, illetve a MBH-nál meglévő hiteleiden nincs fizetési elmaradás.

A jövedelmed az alábbi módok valamelyikén tudod igazolni:

Alkalmazotti munkaviszony esetén:

Utolsó 3 havi fizetési számlakivonat: mely közlemény rovatából egyértelműen azonosítható, hogy munkabérutalás történt
A munkáltató igazolással, amit ide kattintva érhetsz el.

Vállalkozói jogviszony esetén:

Bővített adattartamú NAV jövedelem-, és adóigazolással

Nyugdíjasként:

NYUFIG éves igazolással VAGY utolsó havi fizetési számlakivonattal, melyre az ellátás érkezik. Amennyiben készpénzben kapod a nyugdíjad, akkor szükséges még a NYUFIG éves igazolás mellett az utolsó 2 havi nyugdíjszelvény.

65 év alatti nyugdíjasok esetén:

A fentieken túl szükséges a nyugdíjas határozat bemutatása is.

Amennyiben a felsorolt feltételek valamelyikének nem felelsz meg, úgy hiteligénylésed a bank nem tudja befogadni. Továbbá a MBH Bank Nyrt. fenntartja a jogot, hogy a bírálat során további dokumentumokat kérje be.

A Godimosa Kft. az MBH Bank Nyrt. függő ügynöke.

Hogyan működik a videochat azonosítás?

Az azonosítást egy ügyfélszolgálati munkatársunk fogja elvégezni videóhíváson keresztül, így nem szükséges bankfiókba menned.

Mire van szükségem a videochat azonosításhoz?

Személyi igazolványra vagy kártyaformátumú vezetői engedélyre.
Lakcímkártyára.
A technikai feltételeknek megfelelő asztali számítógépre, laptopra, okostelefonra vagy tabletre, melyet a videochat indításakor a automatikusan ellenőrzünk.A fenti tájékoztatás nem tartalmazza az online áruhitellel kapcsolatos valamennyi szerződési feltételt, ezekről a www.mbhbank.hu oldalon tájékozódhat.

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A részletes információkat az Áruhitel Költség és díj hirdetmény, az Fogyasztási Kölcsön Általános Szerződési Feltételek és az Általános Üzletszabályzat tartalmazza, melyek a www.mbhbank.hu oldalon érhetőek el.

A Hitelintézet a bírálat jogát fenntartja.

 

 Pénzügyi szolgáltatás közvetítését megelőző ügyfél tájékoztatás letöltéséhez KATTINTS IDE!

1 A pénzügyi szolgáltatás nyújtója az MBH Bank Nyrt. A Digiloan Rövid futamidő 12 ( DLRF12 ) áruhitel konstrukció esetén a hitelösszeg 49.900 Ft és 1.000.000 Ft közötti, a futamidő 36 hó, a kamat 17,50%, éves kezelési díj nincs. A THM 18,97% 500 000 Ft hitelösszegnél 36 hónapra, a hitel teljes díja 146.237 Ft. A Szerződések esetében a kamatozás típusa: rögzített, a Szerződés teljes futamidejére (fix kamatozás). A Bank nem jogosult az ügyleti kamatot egyoldalúan módosítani. Az önerő 0%, a vételár az adott terméknél feltüntetett forint összeg.
Az áruhitel konstrukció elérhetősége: 2022.04.01 – visszavonásig.
A hitelbírálat jogát az MBH Bank Nyrt. minden esetben fenntartja. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A részletes feltételekről, költségekről és a pontos THM-ről érdeklődjön a helyszínen, vagy a TeleBank 06 80 350 350-es telefonszámán! A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A(z) Godimosa Kft (8600 Siófok, Sziget utca 36.) az MBH Bank Nyrt. függő ügynöke.

Reprezentatív példa Digiloan Rövid futamidő 12 (DLRF12) áruhitel konstrukció esetén:

Hitelösszeg: 500.000 Ft, futamidő: 36 hónap,

THM: 18,97%,

Kamat mértéke: éves 17,5%,

Éves kezelési díj: 0%,

Hitel teljes díja: 146 237 Ft,

Havi törlesztőrészlet: 17 951 Ft,

Fogyasztó által visszafizetendő teljes összeg: 646 237 Ft.