Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

Miért érdemes kártyafüggetlen telefont vásárolni?

2022. 06. 23. 15:26:36
Miért érdemes kártyafüggetlen telefont vásárolni?

Egy kártyafüggetlen telefonba minden további nélkül használhatod bármely magyar vagy külföldi szolgáltató SIM-ét. Tehát bármelyik szolgáltatónál vagy is éppen, ha tőlünk vásárolsz egy független okostelefont, akkor már akár azonnal használhatod is. Csak beleteszed a SIM-et, és már indulhat is a hívás.

Miért jó választás egy kártyafüggetlen telefon?

Sokan még azelőtt készüléket váltanak, hogy az megadná magát. Vagy mert újat és jobbat szeretnének, vagy mert simán ráuntak, esetleg megjelent egy olyan funkció, ami megkönnyítené az életüket. De mindegy is, hogy miért jön el a váltás ideje, a lényeg az, hogy ilyenkor keresni kell egy új készüléket.

Amennyiben egy kártyafüggetlen telefonra esik a választás, akkor az lesz a legkönnyebb váltás. Nem kell a saját mobilszolgáltatódhoz menned új készülékért, tőlünk is megvásárolhatod kedvenc kártyafüggetlen okostelefonod, bármelyik gyártó is legyen a favoritod. Mindegy, hogy 20-as, 30-as vagy 70-es vagy, csak belehelyezed az új készülékedbe a SIM-et, és már indíthatsz is hívásokat.

 

Dual SIM?

Sok mai okostelefon készül dual SIM megoldásban, így két SIM kártyát is bele lehet tenni. Amennyiben egy kártyafüggetlen készülékről van szó, akkor ezekbe akár két különböző szolgáltató SIM egységét is belerakhatod. Így egyszerre használhatod például a Vodafone és a Yettel hálózatát.

 

Honnan tudhatom hogy a telefon kártyafüggetlen-e?

A legegyszerűbb módja annak, hogy erről meggyőződj, az éles teszt. Belehelyezel több szolgáltatótól származó SIM kártyát. Ha minddel működik, mindnél van térerő, akkor független a telefon. Ha függő, akkor nem tud csatlakozni a másik szolgáltatóhoz, sőt lehet hibaüzenetet is jelez.

 

Miért kártyafüggő egy telefon?

Ha egy szolgáltatónál kívánod megvenni, akkor tudnod kell róla, hogy az ott vásárolt okostelefonok nagy része kártyafüggő. Ennek gazdasági okai vannak, ez az érdeke a szolgáltatóknak. Azonban amennyiben lejár a hűségidő, akkor a készülék hivatalosan is függetleníthető. Ennek azonban díja lesz.

Nem egyszerűbb inkább eleve úgy megvásárolni a favorit készülékünket, hogy bármilyen szolgáltató SIM-jével működjön? Szerintünk de. Épp ezért kaphatod meg nálunk kártyafüggetlenül a legjobbakat is, mint például az 1 terabájtos Iphone 13 Pro-t!

 

Ekkor van szükséged kártyafüggetlen okostelefonra

Vannak bizonyos körülmények, jelek, infók, élethelyzetek, amikor egyértelmű, hogy valakinek nem jó egy függő telefon. Összeszedtük ezeket, íme:

●     Ha sűrűn váltogatod a készülékeidet, mert mindig a legújabbra van szükséged. Ekkor a régi eladásakor mindenképp előnyt jelent, ha független a telefon, mert könnyebben, és nagyobb összegért is eladható.

●     Ha még hezitálsz a szolgáltatók között, vagy előfordulhat, hogy hamarosan váltani fogsz a jelenlegiről.

●     Ha több kártyát is használsz egyszerre, több szolgáltatótól.

●     Ha aktív használója vagy egy dual SIM-es telefonnak, és például két ország között ingázol folyamatosan.

●     Ha olyan helyen laksz, ahol rossz a lefedettség, és kvázi úgy tudod rendesen használni, hogy több szolgáltató SIM kártyáját használod.

●     Ha fontos számodra az elérhetőséged, és lefedettségtől függetlenül sokat utazol az országban.

●     Ha más-más szolgáltatónál van a munkahelyi és az otthon használt SIM-ed, és nem szeretnél két készüléket használni.

 

Segíthetünk?

Ha még mindezek ellenére sem tudod, hogy neked milyen készülékre van szükséged, segítünk! Akár ebben a kérdésben, akár a kínálatunkból való választásban, állunk rendelkezésedre az elérhetőségeinken.