Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G/5G üvegfólia

A Xiaomi Redmi Note 13 Pro széria lenyűgöző okostelefonokból áll lenyűgöző funkciókkal, elegáns dizájnnal és nagy felbontású kijelzővel. Ez a kijelző teszi lehetővé a magával ragadó játékokat, a lenyűgöző videókat és a kristálytiszta képeket. Azonban ez a gyönyörű kijelző ugyanolyan sebezhető, mint bármely más üvegfelület. Egyetlen véletlen ejtés vagy karcolás is jelentős károkat okozhat, tönkre téve az élményedet, és akár drága javítási költségekhez is vezethet.

Itt kerülnek képbe az ebben a kategóriában található Xiaomi Redmi Note 13 Pro üvegfóliák! Ezek a vékony, mégis rendkívül strapabíró kiegészítők elengedhetetlenek a Redmi Note 13 Pro 4G vagy 5G készülékednek. Olyan védelmi szintet biztosítanak, amire szükséged van ahhoz, hogy megőrizd a telefonod hibátlan megjelenését és hibamentes működését az elkövetkező években.
Érdekessége, hogy a kijelzőt tekintve megegyeznek a 4G és 5G modellek, tehát jó lesz rá ugyanaz a fólia. Tokból viszont válassz különbözőt! Segítünk: a 4G modellekhez ITT találod, az 5G verzióhoz pedig IDE kattintva.

Termék szűrés

Ár
-
Gyártóinformation_mark
Készülék gyártója
Kompatibilitás
Rendezés: