Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

OPPO Reno11 F 5G 256GB 8GB RAM Dual zöld
104.690 Ft (82.433 Ft + ÁFA)

OPPO Reno11 F 5G 256GB 8GB RAM Dual zöld

104.690 Ft (82.433 Ft + ÁFA)
  • Kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával
  • Teljeskörű garancia***

Cikkszám: oppo-reno11-f-5g-256gb-8gb-ds-zold
Gyártó: Oppo
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

A portrészakértő

Generatív mesterséges intelligencia most a Reno11 sorozaton!

AI radír
Karikázd be, töröld!

Elkapott egy járókelőt a képeden? Zavar a kompozíciódban? Rajzoljon egy kört a tisztítani kívánt objektumok köré, és az AI azonosítja és eltávolítja azt a részt, amelyet nem szeretne, és természetes megjelenésű tartalmat generál, amely kitölti a teret.

Természetes esztétikai tervezés

Fedezze fel a buja erdő gazdag, mély zöldjét egy idilli szigeten. Élénk és élettel teli, mintha a virágzó lombkorona zöld árnyékokba szűrné a napfényt.

Mágneses részecskék tervezése
Dinamikus természetes textúrák

Mágneses tintát használnak természetes 3D-s, folyó textúrák létrehozására, amelyek harmonikusan mozognak a borítón.

Ultra vékony test
Vékony, könnyű és kedves

Mondjon búcsút a fájó csuklóknak! A karcsú és szuperkönnyű kialakításnak köszönhetően a hordozás és a kezelés könnyed, a karcsú, áramvonalas vonalak pedig éles megjelenést biztosítanak.

Szegély nélküli 120 Hz-es AMOLED képernyő
Látás korlátok nélkül

Szerezzen új generációs látványelemeket a keskeny keretű, szegély nélküli képernyőn, amely több mint 1 milliárd gazdag színnel és selymesen sima átmenetekkel van tele. Az automatikus fényerő-beállítás kényelmesebbé teszi a szemet a sötétben, és tisztán tartja a dolgokat erős napfényben.

IP65 Víz- és porállóság
Szállj szembe az elemekkel

Félelem nélkül utazzon poros utakon és bátor, váratlan felhőszakadásokon. Megbízhat ebben a telefonban, hogy minden időjárástól függetlenül is jól teljesít.

64 MP Ultra-Clear fő kamera
Tökéletes minden részletében

Készítsen rendkívül tiszta képet, ahol a fény és a színek tökéletesen kiegyensúlyozottak, és minden részlet pontosan helyreáll.

Ultra-széles látószögű kamera
Mesélj egy nagyobb történetet

Rögzítsen még lenyűgözőbb tájakat, és meséljen el lenyűgözőbb történetet, miközben fokozza a vizuális feszültséget a téma és a környezete között.

Makró kamera
Fedezz fel láthatatlan csodákat

Vezessen mélyebb pillantást a körülötte lévő világra a lenyűgöző makró felvételekkel, amelyek hihetetlen finom részleteket és miniatűr csodákat mutatnak be, amelyek gyakran elvesznek szabad szemmel.

Flash Snapshot
Állítsa meg az időt

Készítsen gyorsan mozgó akciófelvételeket a pózolt fénykép tisztaságával és pontosságával. Készítsen drámával és mozgással teli képeket úgy, hogy minden részlet kristálytisztán marad.

4k Ultra-Clear videó
Fantasztikus HD-felvételek ünnepe

Készítsen 4K HD videókat, amelyek tele vannak tisztasággal, színekkel és határozott részletekkel. Történeteit minden eddiginél mélyebb, részletesebb szinten meséli el.

Portré mód
Emelje ki az élet csúcspontjait

Készítsen lenyűgöző portrékat az élet legszebb és legfontosabb pillanatairól. Az ultra-tiszta téma kontrasztja az álomszerű foltszerű elmosódott háttérrel.

Portré szakértő motor
Portré szakemberek a zsebében

A világ minden tájáról származó professzionális portréművészek által kiképzett mesterséges intelligencia hiteles képeket biztosít, amelyek valóban tükrözik a természetes bőrtónusokat csoportos felvételeken, automatikus expozíció- és fehéregyensúly-vezérléssel.

AI portré retusálás
Ragyogjon a természetes szépség

Legújabb mesterséges intelligencia portréretusáló algoritmusunk a legügyesebb érintést alkalmazza a képeken, gyengéden kiemelve a természetes szépséget és kiküszöbölve a tökéletlenségeket, így az Ön hiteles énje marad a sztár.

AI radír
Karikázd be, töröld!

Elkapott egy járókelőt a képeden? Zavar a kompozíciódban? Rajzoljon egy kört a tisztítani kívánt objektumok köré, és az AI azonosítja és eltávolítja azt a részt, amelyet nem szeretne, és természetes megjelenésű tartalmat generál, amely kitölti a teret.

Tűnj ki a teljesítménnyel

MediaTek Dimensity 7050 és 256 GB nagy ROM
Következő dimenzió teljesítménye

Folyékony, energiatakarékos és 5G-kompatibilis, ez a nagy teljesítményű platform 6 nm-es feldolgozással, hatalmas RAM-mal és ROM- mal, minden benne van. Itt az ideje, hogy beváltsa régi chipjeit, és megszerezze a megérdemelt prémium szintű teljesítményt, miközben élvezheti a zökkenőmentes többfeladatos munkavégzést és a tartalmak bőséges tárhelyét.

Trinity motor
Friss és hosszabb ideig gyors

A rendszerszintű intelligens megoldások négy évig „újszerű” érzést biztosítanak a telefonnak, miközben az intelligens memóriatechnológia tömöríti az adatokat, és oda küldi az erőforrásokat, ahol a leginkább szükség van rájuk, így több alkalmazást tart életben.

Tiszta hang
Háttérzaj megszűnt!

A Clear Voice előhívja a környezet hangjait, fejlett zajszűrő technológiával, így a hangja tisztán hallható a másik végén.

LinkBoost
Hozzon létre egy erősebb kapcsolatot

Szignál lóg a metrón? Az antenna teljesítménynövelő technológiája és az AI hálózatválasztási technológiánk erősebb kapcsolatot hozhat létre, és a leválasztás után gyorsabban állíthatja vissza a jelet.

Ultra-hangerő mód
Kapcsold fel és hangolj rá

Az Ultra-Volume mód akár 300%-kal többletet biztosít a bejövő csengőhangokhoz, így nem marad le a hívásokról, és a zene és a videó zaját fokozza az élvezetben.

Smart Image Matting
A legokosabb digitális olló

Egyetlen kattintással emelje ki kedvenc arcait a hátterek közül, gyorsan és pontosan vágja ki a témát bármely fényképről, majd vigye be őket más alkalmazásokba szerkesztés, mentés és megosztás céljából.

File Dock19
Egyszerűen tárolja és ossza meg

Az egyszerű kézmozdulatok segítségével böngészhet és gyűjthet képeket, szövegeket és hivatkozásokat, átviheti azokat különböző alkalmazásokba vagy a File Dockba, hogy különböző eszközökről hozzáférhessenek. Mintha varázslat lenne a kezedben!

Microsoft Phonelink
Phone & PC Unite

Legyen többfeladatos termelékenységi nindzsa! Egy kattintással csatlakozhat az Office-termékekhez anélkül, hogy először letöltené az alkalmazásokat, küldhet és fogadhat SMS-eket és hívásokat a számítógépén, elérheti az alkalmazásokat és értesítéseket a telefonjáról a számítógépen, valamint húzza át a fájlokat a telefon és a számítógép között.

Adattörlő kód tartós adathordozók számára!