Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

Ország Boltja verseny 2023 Minőségi díj 3. helyezés!

2024. 06. 21. 12:31:00
Ország Boltja verseny 2023 Minőségi díj 3. helyezés!

Kedves Vásárlóink, Követőink, Partnereink!

Örömmel jelentjük be, hogy az Ország Boltja 2023 Versenyén a Minőségi díjakért a coolmobile.hu III. helyezést ért el Műszaki cikk és mobilkommunikáció kategóriában!

Az Árukereső.hu szervezésében megrendezett megmérettetésen – azon belül is a Minőségi díj versenyén – azon webshopok vehettek részt, akik szerepelnek az Árukereső.hu Megbízható Bolt programjában. A díjazás az ellenőrzött vásárlói vélemények mennyisége és minősége alapján történt.

2019-es fennállásunktól kezdve legfőbb célunk a vásárlói elégedettség, ami azóta is kiemelten fontos számunkra, emiatt különösen büszkeséggel tölt el minket ez a díj.

Hálásan köszönjük minden kedves vásárlónknak, aki pozitív visszajelzésével – vagy építő megjegyzésével – segítette munkánkat, és nem utolsó sorban ennek a címnek az elnyerését!

A jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy új és meglévő vásárlóink számára is pozitív élmény legyen a vásárlás folyamata a coolmobile.hu-n, és hogy minden szükséges segítséget megadjunk a megrendelés előtt, közben és után!

Még egyszer köszönjük mindazoknak, akik minket választottak!

CoolMobile.hu Csapata