Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

Samsung Galaxy A23 5G 128GB 4GB RAM Dual (A236) kék
199.000 Ft (156.693 Ft + ÁFA)

Samsung Galaxy A23 5G 128GB 4GB RAM Dual (A236) kék

199.000 Ft (156.693 Ft + ÁFA)
  • Kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával (A töltőfej nem gyári tartozék)
  • Teljeskörű garancia***

Cikkszám: samsung-a23-5g-128gb-4gb-ds-a236-kek
Gyártó: Samsung

Leírás és Paraméterek

Király teljesítmény, hogy egyszerre több mindent csinálhass!

A Galaxy A23 5G a Snapdragon® processzor erejét kombinálja 4GB RAM-al a gyors és hatékony teljesítményért a feladataid közben. Élvezd a 64GB/128GB-os belső tárhelyet és tegyél hozzá még többet egészen 1TB-ig a MicroSD kártyával.

*A Snapdragon a Qualcomm Technologies Inc. és/vagy leányvállalatainak terméke. **A Snapdragon a Qualcomm Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye. ***RAM és belső memóriakapacitás országonként eltérő lehet. A valódi tárhely méret eltérő lehet a már installált szoftvertől függően. A MicroSD kártya külön kapható. 

Gazdag megtekintési élmény igazán sima pörgetéssel!

Láss többet egyszerre! A Samsung Galaxy A23 5G 6.6"-os Infinity-V kijelzője teret ad, hogy többet láthass és csinálhass. Az FHD+ technológiának és a 120Hz-es frissítési rátának köszönhetően a napi tartalmaid simábbak és élesebbek lesznek.

*Átlósan mérve, a képernyő mérete 6,6" a teljes téglalapra, és 6,4" a lekerekített sarkoknak köszönhetően. A valódi nézhető felület kisebb, a lekerekített sarkak és a kamerának kivágott hely miatt. **A frissítési ráta applikációktól függően eltérhet, Néhány applikáció vagy játékfelület csak kevesebb, mint 120Hz-et támogathat kompatibilitási okokból kifolyólag. 

Többlencsés kamera, több perspektívás fénykép készítés!

A többlencsés kamera a Galaxy A23 5G-n magasabb szintre emeli a képeidet. Csinálj élesebb, tisztább képeket az 50MP-es OIS kamerával, nagyítsd a látószöget az Ultraszéles látószögű kamerával, szabd testre a fókuszt a Mélységérzékelő kamerával és kerülj közelebb a részletekhez a Makró kamerával!
 

Youtube videók

Adatörlő kód tartós adathordozók számára!