Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

Samsung Galaxy A34 5G 128GB 6GB RAM Dual (A346) grafit
101.790 Ft (80.150 Ft + ÁFA)

Samsung Galaxy A34 5G 128GB 6GB RAM Dual (A346) grafit

101.790 Ft (80.150 Ft + ÁFA)
  • Kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával (A töltőfej nem gyári tartozék)
  • Teljeskörű garancia***

Cikkszám: samsung-galaxy-a34-5g-128-6-ds-a346-grafit
Gyártó: Samsung

Leírás és Paraméterek

*A Galaxy A34 5G IP67 besorolású. Laboratóriumi tesztelési feltételek alapján legfeljebb 1 méteres édesvízbe való 30 perces vízbe merítés esetén. Nem ajánlott strandon vagy medencében használni. Az eszköz víz- és porállósága nem végleges, idővel csökkenhet.**A színek elérhetősége országtól, régiótól vagy szolgáltatótól függően eltérő lehet.

Sima és jól látható még napfényben is

A Galaxy A34 5G 1000 nit fényerejű Super AMOLED kijelzője tiszta látványt biztosít még a szabadban is. A selymesen sima megtekintéshez a 6.6 hüvelykes lenyűgöző kijelzőn az akár 120 Hz-es frissítési gyakoriság életet lehel a tartalmaidba.

*A képek illusztrációk.**1000 nit HBM-nél (nagy fényerejű mód).***Átlósan mérve a képernyő mérete a teljes téglalapban 6,6 hüvelyk, a lekerekített sarkok miatt pedig 6,4 hüvelyk. A lekerekített sarkok és a kamera kivágás miatt a tényleges nézhető terület kisebb.

Egyszerűen elegáns

A letisztult vonalakkal és üveges felülettel keretezett Galaxy A34 5G divatos, de időtlen színekben kapható, beleértve az Király Lime, Király Ezüst, Király Lila és Király Grafit színeket.

*A színek elérhetősége országonként, régiónként vagy szolgáltatónként eltérő lehet.

Több kamera. Megnövekedett tökéletesség.

*OIS: Optikai képstabilizátor.

A pillanataid életre kelnek

A Galaxy A34 5G még sötétben is élénk színekkel rögzíti a legszebb pillanatokat, és az automatikus keretezés funkcióval úgy állítja be a keretet, hogy a csoport tökéletesen fókuszban legyen.

Alakítsd át a jót királlyá!

Tökéletesítsd a felvételeid a Photo Remaster segítségével. Csökkentsd az elmosódást és a zajt, miközben növeled a fényképek felbontását egy intuitív, mesterséges intelligencia által hajtott eszközzel.

Tartsd meg csak azt, ami tetszik!

Nem kell várni a tökéletes felvételre. Készítsd el a fényképet, és töröld ki a nem kívánt tárgyakat, árnyékokat, tükröződéseket és egyebeket a Tárgyeltávolító segítségével.

* A kép illusztráció.

Készítsd el egy pillanat alatt!

A nyolcmagos processzor által hajtott és 5G-s hálózattal rendelkező Galaxy A34 5G a csúcsteljesítményre inspirál akár munka, akár játék közben.Legyen elegendő kapacitásod a 6/8 GB-os memória és a 128/256 GB-os tárhely, valamint az akár 1 TB-os microSD-kártya támogatása révén.

*Optimális csatlakozást igényel. A hálózat elérhetősége és tényleges sebessége országtól, régiótól, hálózati szolgáltatótól és felhasználói környezettől függően eltérő lehet.** A memória/tárhely opciók és elérhetőségük országonként, régiónként vagy szolgáltatónként eltérőek lehetnek. A ténylegesen elérhető tárhely mérete az előre telepített szoftvertől függően eltérő lehet.***A MicroSD-kártya külön vásárolható meg.

Bírd több mint 2 napig!

Az 5000 mAh-s (tipikus) akkumulátorral a Galaxy A34 5G hosszabb ideig üzemel, miközben optimalizálja az akkumulátor élettartamát a telefonhasználat alapján az Adaptive Battery segítségével.

* Harmadik fél laboratóriumi körülményei között tesztelt tipikus érték. A tipikus érték a becsült átlagérték, figyelembe véve az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátor-minták közötti eltérést az akkumulátor kapacitásában. A névleges (minimális) kapacitás 4905 mAh.**Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használt funkcióktól és alkalmazásoktól, a hívások és üzenetek gyakoriságától, a töltések számától és sok más tényezőtől függ. A Strategy Analytics által összeállított átlagos használati profilhoz viszonyítva. Függetlenül értékelte a Strategy Analytics 2023.01.19-01.30 között az Egyesült Királyságban az SM-A346 kiadás előtti verzióival, alapértelmezett beállításokkal 5G Sub6 hálózatokon, LTE és Wi-Fi használatával.

Érezd a tapintható különbséget!

A pontosságban és visszajelzésben megnövelt Galaxy A34 5G továbbfejlesztett haptic élménye teljesen új telefonozási élményt nyújt.

* A kép illusztráció.

Tartósság a vad kalandokhoz

Az IP67-es por- és vízállósági besorolásával a Galaxy A34 5G ellenálló, tartja veled a lépést a kalandokban.

*A Galaxy A34 5G IP67 besorolású. Laboratóriumi tesztelési feltételek alapján legfeljebb 1 méteres édesvízbe való 30 perces vízbe merítés esetén. Nem ajánlott strandon vagy medencében használni. Az eszköz víz- és porállósága nem végleges, idővel csökkenhet.**A színek elérhetősége országtól, régiótól vagy szolgáltatótól függően eltérő lehet.

Vedd körül magad a hanggal!

Galaxy A34 5G a Dolby Atmos fejlett,magával ragadó hangzása révén a a zeneszámaidat, a hívásaidat és a videótartalmaidat tiszta hangélménnyé varázsolja.

Innentől gondoskodunk rólad

A készüléked a partnered. 4 generációs operációs rendszer-frissítéssel és 5 éves biztonsági karbantartással biztosítva van, hogy a Galaxy A34 5G készülékkel kapcsolatos élményed idővel csak egyre jobb lesz.

* A kép illusztráció.

Youtube videók

Adatörlő kód tartós adathordozók számára!