Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB 12GB RAM Dual kék
316.490 Ft (249.205 Ft + ÁFA)

Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB 12GB RAM Dual kék

316.490 Ft (249.205 Ft + ÁFA)
  • Kártyafüggetlen
  • Magyar nyelvű menü
  • Minden gyári tartozékával (A töltőfej nem gyári tartozék)
  • Teljeskörű garancia***
Cikkszám: samsung-s926b-s24-p-5g-256-12-ds-kek
Gyártó: Samsung

Leírás és Paraméterek

Galaxy S24+: A formák ünnepe

Megérkeztek a fejlesztések, amikre eddig vártál! Nagyobb kijelző. Nagyobb akkumulátor és nagyobb feldolgozási teljesítmény Van még számtalan más dolog is, amit imádni fogsz Galaxy S24+ készülékekben. Különösen most, hogy a Galaxy S24+ megkapta a legnagyobb felbontást a Galaxy eszközök között a QHD+-szal.

Színek, amelyeket ásványok inspiráltak

Az Élő fordítás a kommunikáció legkönnyebb módja

Kérj gyors nyelvi fordítást a következő telefonhívásod alkalmával! Ez így van, az AI segít az idegen nyelvű kommunikációban, miközben telefonon beszélsz. És képzeld, még az üzenetküldésnél is működik!

A legfontosabb dolgaid kéznél lesznek

Személyre szabhatod a zárolt képernyőd a folyamatosan bekapcsolt kijelzőn elhelyezhető widgetekkel. Fontos emlékeztetőktől a helyi levegőminőségig, gyűjtsd be a szükséges információkat egy pillanat alatt!

Erősebb párakamra.Játékra fel!

Ez az új és továbbfejlesztett hőelvezető rendszer segít abban, játékod optimális teljesítményt nyújtson. A legújabb párakamra nagyobb, mint valaha, integrált folyadéktípusú hőátadó anyaggal ellátva.

Van új a nap alatt: csúcstechnológiás, adaptív mobil kijelzőnk

Emeld új szintre a játékodat ezzel a két hatalmas képernyővel! A Galaxy S24+ 6,7 hüvelykes QHD+ kijelzője az eddigi legnagyobb kijelzőméretet és ultravékony keretet biztosítja számodra. Ezáltal lenyűgöző megtekintési élményt nyújtanak, több képernyőfelülettel. Ráadásul a Láthatóság javító segítségével mindkét kijelzőn optimális színeket és kontrasztot kaphatsz.

Youtube videók

Adattörlő kód tartós adathordozók számára!